BOSKLASSEN

Gevonden! Praktische locatie voor bosklassen in hartje Kempen!

Voor de kinderen is spelen in de natuur altijd fijn. En met de school op bosklassen gaan, blijft een belevenis om nooit te vergeten.

Het is misschien zelfs de eerste uitstap zonder mama en papa?

En net daarom is het zo belangrijk dat de kinderen volop kunnen spelen en leren in een aangepaste omgeving die aanvoelt als thuis. Jeugdverblijf De Spreedonken, in het hart van de Antwerpse Kempen, zorgt voor een aangepast klimaat waarin de kinderen speels en vrij de natuur kunnen ontdekken. Samen leren ze ook in groepsverband functioneren en zo leren ze ook van elkaar.

Met praktisch ingerichte slaapzalen en voldoende speelgelegenheid in huis en op het terrein, wordt toezicht houden ook voor de begeleiders en leerkrachten een haalbare en aangename taak. Zelfs samen eten met de volledige groep is met een aangepaste keuken en grote eetzaal geen moeilijke opdracht meer.

Het huis is bijzonder praktisch ingericht, want behalve voldoende bergruimte, werd er ook aan een EHBO-ruimte gedacht en aan voldoende toiletten en wasgelegenheden voor jongens en meisjes.

Scholen hoeven dus niet lang te zoeken naar een aangepaste locatie voor de bosklassen, De Spreedonken heeft alles in huis om er een onvergetelijke ervaring van te maken.