ZOOKLASSEN

Met de klas op Zooklassen in het Pakawi Park is eens zo leuk als je logeert in De Spreedonken.

Het blijft betoverend om wilde dieren niet alleen in boeken maar ook in het écht te ontmoeten. En dat kan perfect in het Pakawi Park (de vroegere Olmense Zoo). Met een kinderboerderij, speeltuinen en trampolines creëert het Pakawi Park een plek waar leren en spelen erg dicht bij elkaar komen te liggen.

En met een verblijf in De Spreedonken is het allemaal niet veraf en perfect te combineren met allerhande uitstapjes in de Kempense natuur. Scholen combineren zo het leerrijke aan het aangename en zo wordt een uitstap met de klas snel een heus avontuur.

Gelukkig is het voor de organiserende school geen opgave meer om voor de hele groep een gepaste slaapplaats te vinden en voor de leerkrachten om de groep veilig te begeleiden, want De Spreedonken heeft echt alles in huis om er een zorgeloze uitstap van te maken.

Behalve een praktisch ingericht huis dat aangepast is aan grote groepen spelende kinderen, is De Spreedonken ook ideaal gelegen om de Kempen vlot te verkennen. Met onder andere het Zilvermeer en het natuurreservaat De Rammelaars op wandelafstand en nog vele andere activiteiten in de buurt, heeft u in geen tijd een aantrekkelijk programma uitgestippeld.

Met de klas op Zooklassen in het Pakawi Park is veel leuker na een nacht in De Spreedonken.