Jeugdverblijfcentrum

Grotere groepen jeugdige vrienden zijn altijd welkom bij jeugdverblijf De Spreedonken in de Antwerpse Kempen.

Het is niet altijd evident om een gepaste locatie te vinden waar u met een grote groep naartoe kan.  En al helemaal niet als u die ook op een leuke ligging zoekt met veel activiteiten in de buurt.

Maar met jeugdverblijf De Spreedonken heeft u alles wat u zoekt, want De Spreedonken in Balen ontvangt probleemloos groepen tot 130 personen in het hartje van de Antwerpse Kempen.

Niet alleen heeft u in De Spreedonken voldoende slaapplaatsen, ook aan een comfortabel accommodatie werd gedacht. Een volledig uitgeruste keuken, gescheiden wasgelegenheden en toiletten en voldoende berging maken van De Spreedonken een gerieflijk huis voor grote groepen jongeren.

Vooral voor jeugdgroepen en scholen is logeren in jeugdverblijf De Spreedonken uitermate geschikt. Met voldoende speelgelegenheid op het terrein en met slaapzalen met chambrettesysteem wordt toezicht houden praktisch en doenbaar en dankzij de grote keuken en refter hoeft u de groep zelfs niet te splitsen voor het eten.

De grote tuin, overdekt terras en een uitgeruste speelruimte geven nog een extra meerwaarde voor voldoende vertier. En met een ligging in de natuur en met de Olmense Zoo en natuurreservaat De Rammelaars op wandelafstand, hoeft u niet ver te zoeken naar leuke uitstapjes in de Kempen.

Ook het Zilvermeer is niet veraf en met een zwembad en recreatiedomein in de buurt, is er altijd iets te beleven.

En misschien is het wel een leuk idee om de jongsten in de slaapzalen te leggen en de iets oudere kinderen te laten genieten van een avondje avontuurlijk kamperen in de tuin? Jeugdverblijf de Spreedonken is ‘the place to be’!