VAKANTIEHUIS

Vakantiehuis De Spreedonken in de Antwerpse Kempen is helemaal klaar voor uw familiefeest of groepsactiviteit.

De Spreedonken is een vakantiehuis waar je met grotere groepen gezellig kan samenzijn in het hartje van de Antwerpse Kempen.

Door haar ligging in de bossen geniet u van een rustige omgeving en kan u ongestoord een groepsactiviteit beleven. Het huis is volledig ingericht en voorzien van alle comfort zodat grotere groepen gerieflijk op stap kunnen om de Kempense natuur te ontdekken.

Het vakantiehuis bestaat uit twee delen die afzonderlijk kunnen worden afgehuurd. Het grotere gedeelte is geschikt voor groepen tot 103 personen en het kleine gedeelte voor groepen tot 24 personen. De slaapplaatsen zijn voorzien in slaapzalen met chambrettes en alle wasgelegenheden en toiletten zijn gescheiden. Een uitgeruste keuken, speelzaal en overdekt terras zijn eveneens beschikbaar. Kortom, het huis biedt alles voor een gezellig samenzijn maar ook voldoende privacy voor een momentje alleen.

Voor een leuk familie-uitje, een vrijgezellenfeest in grotere groep of voor een geslaagde teambuilding activiteit heeft vakantiehuis De Spreedonken in Balen alle troeven in handen. En omdat alles gelijkvloers is gebouwd, kunnen ook rolstoelgebruikers mee van de feestvreugde genieten.

Een vakantiehuis waar je met grote groepen in alle rust een activiteit kan organiseren? Met vakantiehuis De Spreedonken in de Antwerpse Kempen is het altijd feest.